Na vyzkoušení demoverze Dooma máte jen pár dní
zdroj: tisková zpráva

Na vyzkoušení demoverze Dooma máte jen pár dní

13. 6. 2016 16:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pokud jste chtěli nedávno vydanou střílečku Doom vyzkoušet, ale báli jste se z čisté vody investovat do plné hry několik stovek, máte tento týden možnost si hru vyzkoušet zdarma. Ne celou, jen první level, ale stejně je to lepší než drátem do oka. Demo je však na Steamu dostupné po omezenou dobu – v průběhu konání herní výstavy E3 2016. Se stažením dema a vyzkoušení hry tedy neváhejte. Jestliže už ale Doom hrajete a hru si užíváte, budou vás spíše zajímat informace o obsahu, který tvůrci připravují.

SnapMap updaty

Výkonný producent hry Marty Stratton slíbil hráčům v prvé řadě nový obsah pro SnapMap editor, inspirovaný výtvory hráčské komunity. Konkrétně má jí o nové konstrukční moduly s pekelnou stylizací, nové zbraně i předměty, novou funkcionalitu (kolo pro výběr zbraní), nové možnosti spojování jednotlivých prvků atd.

zdroj: Archiv

Multiplayerové updaty a placené DLC

Příští měsíc vydají tvůrci dva nové multiplayerové módy. Exodus je Capture the Flag varianta s jednou vlajkou, zatímco Sector je vícezónová variace na Capture and Hold mód. V průběhu letošního hodlají tvůrci do hry přidat další tři multiplayerové módy zdarma včetně klasického Deathmatche. Tyto módy budou zdarma pro všechny a budou hratelné na všech doposud vydaných mapách.

V červenci krom bezplatného updatu vyjde i DLC balík Unto the Evil, který za blíže neupřesněnou cenu přinese tři mapy (Offering, Cataclysm, Ritual), hráčem ovladatelného démona Harvestera, UAC EMG Pistol, kinetickou minu, hackovací moduly a nové kusy brnění, nové vzory, barvy a jiné prvky, co rozšiřují míru upravitelnosti mariňáka.

Nejnovější články