Last of Us vyjde ve dvou speciálních edicích pro Joela i Ellie
zdroj: tisková zpráva

Last of Us vyjde ve dvou speciálních edicích pro Joela i Ellie

22. 1. 2013 19:05 | Novinky | autor: Adam Homola |

Většina her má jednu speciální edici, ale očekávaná akční adventura od tvůrců Uncharted, The Last of Us, na pulty obchodů zamíří 7. května 2013 ve dvou speciálních provedeních. Krabice se nebudou lišit jen vzhledem, ale i obsahem a bude na vás, jestli byste měli doma raději malou holčičku, nebo staršího pána. Jinými slovy, obě hlavní postavy, Ellie a Joel, budou mít vlastní speciální edice. Každá z nich vyfasuje vlastní obal z textilu a bude obsahovat jak fyzické, tak digitální bonusy.

Edice budou vedle samotné hry obsahovat také knížku s výtvarnými návrhy The Last of Us a 1. číslo komiksu The Last of Us: American Dreams. Na komiksu se podíleli umělci z Dark Horse a uvnitř se dozvíte tajemství Ellie. Unikátnost komiksu by měla spočívat v jeho obalu - takovýto obal prý nikde jinde neseženete. K artbooku a komiksu přidejte ještě plakát s obličejem té postavy, jejíž sběratelku jste si koupili, a tématický reskin pro DualShock 3, opět lišící se podle edice.

Tolik k fyzickým věcem. Z těch digitálních můžeme jmenovat Survival Pack, který vám obohatí jak singleplayer, tak multiplayer, soundtrack ke hře a dynamické téma pro PS3, splečně s avatary obou hrdinů. A jako poslední tu máme speciální skin pro hadrového panáčka z LittleBigPlanet. Ten v případě Ellie vypadá ještě celkem normálně, ale Joel působí v kůži Sackboye trochu divně. Doporučená cena je 80 euro, česká cena zatím podle tiskové zprávy stanovena není.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Takhle vypadá sběratelská edice Joela

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
A takhle vypadá ta pro Ellie

Nejnovější články