Evil Genome chce vdechnout život akčním plošinovkám s RPG prvky
zdroj: tisková zpráva

Evil Genome chce vdechnout život akčním plošinovkám s RPG prvky

18. 3. 2016 19:05 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vývojáři ze studia Crystal Depth by chtěli skrze chystanou novinku Evil Genome zabrnkat na strunu všem pamětníkům starých plošinovek a obecně pamětníkům vůbec. Sami Evil Genome popisují jako 2,5 akční metroidvanii s tradiční hratelností, jen oblečenou do moderního kabátku. A z kickstarterového videa je jim třeba dát za pravdu.

Čínští Crystal Depths chtějí na vývoj vybrat 10 000 dolarů, ale ve chvíli psaní textu se pohybují teprve kolem pěti set. Do konce kampaně zbývá ale ještě 28 dnů, takže času je pořád spousta. Evil Genome se odehrává v dystopickém sci-fi světě, v němž se tvůrci pokusí v rámci singleplayerové kampaně odvyprávět rozmáchlý příběh.

V něm figurují čtyři frakce, spousta futuristických technologií, ale hlavně vaše volby. Evil Genome nemá být jen pouhou akční hopsačkou, ale nabídne i dialogy a volby, které budou mít vliv jak na příběh, tak na váš postup hrou. K tomu si můžete přičíst ještě lehké RPG prvky a progresi postav definovanou plně upravitelným systémem atributů.

Tvůrci také slibují obrovské mapy jak se zkratkami, tak s checkpointy, skrze které chtějí eliminovat jindy nutné vracení se zpátky skrze již proběhnuté a pročištěné úrovně. Kdyby se crowdfunding vydařil a došlo by i na dodatečné cíle, dočkali bychom se kompletního dabingu, nebo třeba i vozidla. Ale na to je ještě čas, bez oněch 10 000 dolarů nebude ani základní hra.

Nejnovější články