Druhý sraz čtenářů Games.cz se koná již v sobotu 12. října
zdroj: tisková zpráva

Druhý sraz čtenářů Games.cz se koná již v sobotu 12. října

11. 10. 2013 19:15 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Čas letí jako zběsilý a termíny se samy splachují do kanálu. Od prvního Games Open, srazu redakce Games.cz a našich čtenářů už uplynul skoro rok a půl! A protože už jsme se nemohli sami na sebe podívat do zrcadla za neustálé odkládání Games Open #2, rozhodli jsme se s vámi srazit už tuhle sobotu 12. října v pražském kavárně Café Neustadt.

Tentokrát nebudeme společnou interakci rušit žádným programem. Prostě se všichni společně uvolníme a pokecáme v příjemném prostředí nedávno otevřeného podniku, kde na vás bude čekat celá skvadra redaktorů Games.cz a tím pádem i Levelu. Jmenovat nebudeme, sliby jsou vždycky chyby, ale snad nás tam bude hodně. Tím myslíme nejenom redaktory a autory, ale hlavně vás, čtenáře.

Abychom měli alespoň částečný přehled o tom, kolik vás bude, přihlaste prosím svou účast na Facebook stránce Games Open #2. Můžete ale přijít i bez toho, rádi vás všichni uvidíme. Začátek celé akce je naplánován na 17:00, ale přijít můžete kdykoli. Domů jen tak nepůjdeme…

Sobotu 12. října jsme zvolili kvůli probíhajícímu veletrhu FOR GAMES, kam se možná budete chtít podívat. V tom případě můžete spojit příjemné s příjemným a přijít se s námi pobavit.

Ještě jednou tedy zopakujeme propozice: sraz čtenářů a redakce Games.cz se koná 12. října od 17:00 v Café Neustadt, které najdete na adrese Karlovo Náměstí 23 v Praze.

Těším se na vás!

Nejnovější články