DLC pro Killzone: Mercenary přináší offline souboje s boty
zdroj: Guerrilla Games

DLC pro Killzone: Mercenary přináší offline souboje s boty

15. 4. 2014 18:56 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Nikdo už vám sice neřekne, jak se to mohlo stát, ale PS Vita střílečku Killzone: Mercenary jsme na Games nerecenzovali. Možná zpětně nedostatek napravíme, ale pro tuto chvíli postačí konstatování, že kapesní Killzone je sice moc pěkná, ale také dost obyčejná střílečka s nedostatkem obsahu. Tvůrci z Guerrilla Cambridge se ale na příkaz svých nadřízených snaží jmenovanou „závadu“ kontinuálně odstranit. Nedávno majitelům hry nabídly dvě multiplayer mapy a zítra (středa) vydají DLC, které umožňuje hraní všech multiplayer map offline proti botům.

DLC s názvem Botzone Soldier Training Pack vás vyjde na 2,49 Eur a po jeho instalaci se můžete na celkem osmi mapách pustit do boje proti (údajně) inteligentním botům v módech Mercenary a Guerrilla Warfare.

Bojovat můžete buď sami proti všem, nebo si v týmové variantě na svou stranu přihrajte AI parťáky. Nad počtem přátel a nepřátel máte zkrátka kontrolu vy. AI boti jsou podle vyjádření tvůrců na PS blogu schopni využívat rozličné loadouty, ale umí též používat vanguardy, klidně si k vám sjedou po zavěšeném laně atd. Zkrátka by se měli boti chovat inteligentně, což je silné tvrzení, jehož tvrzení lze ověřit pouze osobní zkušeností. Snad se k tomu někdo z redakce dostane, protože vrstva prachu na redakčním modelu PS Vita je hezky tlustá.

Aby tvůrci hráče Killzone: Mercenary k nákupu DLC s boty motivovali, implementovali do balíčku záludnou možnost získat některé z multiplayerových trofejí i během offline zápasů. Trofeje ani achievementy jsem nikdy nesbíral, nemůžu tedy docenit, o jak velkou motivaci se jedná, ale notoričtí sběratelé asi z této informace budou na trní...

Killzone: Mercenary zdroj: tisková zpráva

Společně s DLC vyjde pro Killzone: Mercenary update, který by měl vyřešit problémy s kolizemi objektů v multiplayerových mapách. A tvůrci rovnou upozorňují, že bez instalace updatu si už online multiplayer Killzone: Mercenary nezahrajete. Update je však, na rozdíl od DLC zdarma, s jeho stažením (jde jen o 23 MB) snad nebudete mít problém.

Nejnovější články