DLC Marksmen a velká aktualizace pro Arma 3 rozšíří počet zbraní a herních módů
zdroj: tisková zpráva

DLC Marksmen a velká aktualizace pro Arma 3 rozšíří počet zbraní a herních módů

19. 3. 2015 17:20 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

V dubnu konečně vyjde již dříve představené DLC Marksmen pro Arma 3, které se zaměří především na střelbu – novinkám v DLC vévodí sedmička nových zbraní, přičemž celkově se Marksmen zaměří na roli pěšáka v moderním boji. Společně s placeným DLC vydají tvůrci velkou aktualizaci pro Arma 3, která bude dostupná všem majitelům hry, a nabídne nový multiplayerový mód, další výcvikové mise a střelnice.

Mezi sedm nových zbraní v DLC patří rovnou pětice pušek – Cyrus 9.3 mm, MAR-10 .338, Mk-I EMR 7.62 mm, Mk14 7.62 mm, a ASP-1 Kir. Zbylé dvě jsou automatické zbraně SPMG .338 a Navid 9.3 mm. Všechny zbraně můžete osadit mířidly na střední vzdálenost a vedle toho se dočkáte i řady nových maskovacích obleků (hejkalů) pro jednotky NATO, CSAT i AAF, potažmo laserových zaměřovačů pro dálkové označení cílů k likvidaci. DLC si autoři cení na 13 euro a zakoupit jej můžete na Steamu i v oficiálním obchodě Bohemia Interactive. V nabídce je samozřejmě i balíček všech DLC za 20 euro.

V úvodu článku zmíněná aktualizace pro Arma 3, která vyjde společně s placeným DLC, bude samozřejmě k dispozici zdarma pro všechny majitele původní hry. Kromě řady vylepšení a několika novinek přinese i nové podstavce pro zbraně a vůbec má ambici změnit celkový pocit ze hry za běžného pěšáka a střelby obecně.

Docílit toho autoři chtějí například bonusem při střelbě v těsné blízkosti tvrdého povrchu, upravenou simulací zpětného rázu nebo s pomocí trojice nových vest a devítky nových barev na obličeje. Chybět nesmí ani nové VR výcvikové mise a další porce Steam achievementů.

Aktualizace přinese i nový mód End Game, ve kterém se dva týmy utkají o plány, a v neposlední řadě se ve hře objeví i nové zvuky – těch bude ve hře větší množství a celkově tím chtějí autoři docílit větší míry autenticity.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články