České studio Trickster Arts vyhlašuje první světovou kyber válku v mobilní hře Hackers
zdroj: tisková zpráva

České studio Trickster Arts vyhlašuje první světovou kyber válku v mobilní hře Hackers

18. 4. 2016 17:39 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tvůrci z českého studia Trickster Arts (Hero of Many) vyhlašují první světovou kyber válku. Zatím se do ní nemohou zapojit všichni, ale jen účastníci beta testu hry Hackers, ale je pouze otázkou času, než pravidla globálního konfliktu odladí a rozšíří jej na celý svět. Do bety mobilní hry Hackers se můžete zapojit podáním přihlášky na webu hry, která bude po vydání k dispozici zdarma, a vydělávat by měla tvůrcům prostřednictvím mikrotransakcí.

Hackers je simulace budování vlastní sítě v alternativní realitě a zároveň simulace hackování sítí jiných hráčů, protože svým zaměřením je hra primárně multiplayerová. Znamená to, že krom budování své sítě se ji snažíte zabezpečit před útoky jiných, a zároveň se sítě ostatních hráčů pokoušíte prolomit jedním ze dvou základních způsobů – buď na to jdete potichu, nebo se s ničím nepářete a použijete hrubou „hackerskou“ sílu.

Kouzlo hry by mělo spočívat v tom, že si časem vybudujete vlastní strategii, s jejíž pomocí se vypořádáte nejenom s nájezdy jiných hráčů, potažmo díky ní úspěšně vytěžíte sítě ostatních, ale zároveň budete s její pomocí schopní plnit aktivistické, bezpečnostní i teroristické mise. S jakým cílem? Jednoduše, s cílem bojovat za vaši zemi v kyber válce, která zuří. A samozřejmě s cílem stát se nejuznávanějším hackerem na světě, jehož reputace je podstatnější než skutečné schopnosti.

zdroj: Archiv

Do bety Hackers se můžete přihlásit na stránkách hry. Termín vydání plné hry tvůrci zhodnotí, naplánují a oznámí podle výsledků z beta testu.

Nejnovější články