Bucket Detective je ujetý horor o neschopném spisovateli a podivném kultu
zdroj: tisková zpráva

Bucket Detective je ujetý horor o neschopném spisovateli a podivném kultu

21. 2. 2017 12:05 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud máte chuť na krátkou, levnou a notně nepříčetnou adventuru s nádechem hororu, máme pro vás tip. Bucket Detective splňuje všechny tyto podmínky. Hlavním „hrdinou“ v jehož kůži se ocitnete je spisovatel nevalné kvality, který má problém dokončit svůj román Bucket Detective, který je taktéž nevalné kvality. Zatímco Faust se obrátil na Mefistofela, vaše herní alter ego vezme za vděk sektou. Stačí zajít do jednoho domu a vše se vyřeší.

Obrovská rezidence rozhodně není místem, kde by chtěl příčetný člověk pobývat, nicméně zoufalí autoři vyžadují zoufalé činy. Kult potřebuje dokončit rituál a vám třeba zážitky pomohou nějakou mysteriózní cestou k dokončení románu. Nebo také do hrobu, to je otázka. Co také čekat v domě, kde je stroj na odtínání končetin a na stěnách visí obrazy s ženským torzem a dítětem v děloze.

Navzdory tomuto popisu ale není Bucket Detective nějaký brutální exploatační horor. Atmosféru strachu sice navozuje, ale netlačí na pilu, spíš se snaží do celého mixu přidat humor a celkovou absurditu. Koncept hratelnosti je zaměřený na opakované procházení domu, protože jen tak se dostanete ke kompletnímu příběhu. První dohrání vám zabere cca 45 minut a dalších 20 minut si vyhraďte na objevení ostatních konců (celkem je jich pět) a střípků zápletky. Zdá se vám to málo? Bucket Detective také moc nestojí, na Steamu je za 4 eura.

zdroj: Archiv

Nejnovější články