Between Me and The Night vás posune na hranici příčetnosti a šílenství
zdroj: tisková zpráva

Between Me and The Night vás posune na hranici příčetnosti a šílenství

12. 1. 2016 18:46 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Portugalský vývojářský tým RainDance vás vezme na pozoruhodnou pouť – alespoň co mohu soudit z traileru Between Me and The Night. Jde o pozoruhodnou, velmi jemným pixelartem opepřenou akční adventuru, která vás dle slov svých tvůrců vezme na úzkou cestu mezi příčetností a šílenstvím. O mnoho více toho neřeknou, jen že se ocitnete v roli malého chlapce, který prozkoumává tajemný dům, v němž žije.

Jak řešíte jednotlivé puzzly, odemykají se vám další části domu a vy nahlížíte do dalších částí světa mimo stěny domu. A ty mohou být zjevně hodně zvláštní, stejně jako to, co se děje uvnitř domu. V traileru je vidět, že v jedné chvíli bojujete v roli válečníka ve zcela jiném světě, jinde je zase váš hrdina už dospělý a před ním se zjevuje tajemný meč...

Prostě a jednoduše, Between Me and The Night působí velmi originálně a nápaditě. Hra se nacházela několik měsíců ve stádiu early accessu, nicméně z něj se vymaní 22. ledna, kdy vyjde na Steamu za 13 euro. Uživatelské recenze jsou pozitivní, nicméně zmiňují, že problémem je třeba potenciálně krátká doba (pokud neřešíte všechny puzzly) a bugy, což by se ale u early accessu dalo čekat. Samotný příběh chlapce, který skrze hry uniká ze svého obyčejného života a následně si proměňuje okolí vlastní imaginací (a možná i nepříčetností) prostě vypadá příjemně neobyčejně.

zdroj: Archiv

Nejnovější články