Bethesda naznačuje představení nové hry, Fallout to prý není
zdroj: tisková zpráva

Bethesda naznačuje představení nové hry, Fallout to prý není

16. 4. 2013 19:22 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Je polovina dubna, letošní E3 se bude konat od 11. do 13. června, takže mají herní firmy zhruba dva měsíce, aby představily hry, které chtějí na výstavě prezentovat. Patří mezi ně zcela jistě i Bethesda, která převelela zbývající lidi ze Skyrim týmu na jiný projekt, jehož odhalení je ale pár let vzdáleno.

Nevadí, nezapomínejte, že Bethesda v posledních letech docela nabobtnala nákupem/sestavením několika studií a stoprocentně tak má v zásobě jiné projekty, jejichž vývoj je v pokročilém stádiu a hrozí jim tedy oficiální představení. Na jeden z nich začala Bethesda pomaloučku upozorňovat, aktuálně kryptickým Vine videem.

Pokud jste dle zvuků usuzovali, že jde o traser na další Fallout hru, tak podle více prezidenta Bethesdy Peta Hinese jste vedle jako ta jedle. Znovu tedy připomínám, pod hlavičkou Bethesda (nebo spíše mateřské spol. ZeniMax, ale to je fuk) nefunguje jenom TA Bethesda, co dělá The Elder Scrolls hry. Najdete pod ní schované třeba borce ze studia Arkane, kteří se ale projevili loni s Dishonored a nyní si dají nějakou tu pauzu. Pak je tu třeba japonský tým Tango Gameworks, které vede stvořitel Resident Evil série Shinji Mikami. Právě tento tým už by něco ukázat mohl, protože od roku 2010, kdy byl založen, pracuje na survival-hororovém projektu s pracovním názvem Zwei.

Zapomínat ale nesmíme ani na další vývojářskou divizi Bethesdy – MachineGames. Studio patří pod Bethesdu od roku 2010, ale v roce 2009 ho založil Magnus Högdahl, bývalý zakladatel Starbeeze. Nemyslíte, že za ty nejméně dva roky už by MachineGames mohli mít (s pomocí idTech5) v rukách něco, co by se dalo představit? Já ano, takže těch možností je vícero a zcela na rovinu, klidně bych nový Fallout ještě nechal nějaký ten měsíc či rok spát a dočkal se od Bethesdy představení zbrusu nové značky.

Nejnovější články