Život v kasárnách z America Army: Soldiers
zdroj: tisková zpráva

Život v kasárnách z America Army: Soldiers

31. 7. 2002 20:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na sajtě HomeLan bylo zveřejněno interview odhalující první a zatím dosti obecné informace o RPG součásti taktické 3D akce America’s Army: Operations, jejíž testovací demo vyšlo již před několika týdny.

Hra America's Army: Soldiers bude velmi věrně simulovat život amerického vojáka v kasárnách, do jehož role budete jako hráči včleněni. S touto postavou, kterou si na začátku vytvoříte, pak projdete cestu amerického vojáka od nováčkovských problémů až po tréninky či vzdělávací školení. Zde jsou k prohlédnutí první čtyři screenshoty:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Soldiers budou používat vlastní engine, který vás provede sérií scén, jež budou život v kasárnách realisticky popisovat. Těchto scén se pak můžete účastnit v roli diváka, ale v případě potřeby do nich budete moci zasáhnout - například když budete chtít postup vašeho charakteru ve vojenské kariéře nasměrovat někam jinam. Můžete si tak zvolit, v čem se chcete zdokonalovat a jak to provádět. Jak to přesně bude zpracováno, se ale dozvíme až z vlastní hry, o tom tvůrci nijak konkrétně zatím nemluví - v rozhovoru padl pouze jediný příklad, kdy si jako hráč budete muset zvolit mezi zlepšováním své fyzičky v posilovně, extrémními sporty nebo výpravou na rande.

Zajímavá je i informace o propojení této RPG části America's Army s akčními bitvami v Operations, kde budete moci zúročit to, co se ve vojenském výcviku dozvíte či co v něm natrénujete. Znalosti, které si ze Soldiers přinesete, vám prý v boji poskytnou možnosti, které byste bez nich nemohli vůbec provádět a používat. Celý projekt i přesto zůstává velkou neznámou, ale pokud se podaří a překvapí na podzim tak, jako jeho akční část, máme se na co těšit dvojnásob.
zdroj: HomeLan

mickey

Nejnovější články