Žhavé obrázky ze Singles: Flirt Up Your Life
zdroj: tisková zpráva

Žhavé obrázky ze Singles: Flirt Up Your Life

30. 10. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Simulace života pro dospělé - tak nazývají vývojáři z RotoBee svoji novou hru Singles: Flirt Up Your Life, která se má točit hlavně kolem vztahů a všemožných mezilidských interakcí.

Na začátku hry dostanete mladý pár, Mika a Lindu, který se právě přestěhoval do vlastního bytu. Kromě zařizování hnízdečka lásky (peněz není nazbyt) musí ale oba také chodit do práce a především, rozvíjet svůj začínající vztah, ve kterém se mohou kloubit prvky romantiky, přátelství, sexu, zábavy, ale můžou se pochopitelně objevit i problémy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Úkolem hry je udržet oba aktéry na co nejvyšším stupni spokojenosti. Vybrat jim můžete některou z 16ti charakteristik a sledovat, jak jejich práce, sociální postavení a zájmy ovlivní rozvíjející se vztah. Singles: Flirt Up Your Life slibuje více jak 100 předmětů, kterými si můžete vybavit svůj byt. Modely postav obou hrdinů mají být velice detailní (přes 30 000 polygonů na tělo) a mají disponovat realisticky působícími animacemi. Hra vyjde na začátku roku 2004, nové obrázky jsou k prohlédnutí zde.
zdroj: GamersHell

kate

Nejnovější články