Zářivé screenshoty z Driver 3 a nové informace
zdroj: tisková zpráva

Zářivé screenshoty z Driver 3 a nové informace

15. 1. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud se už nemůžete dočkat závodní arkády Driver 3, nyní označované jaké DRIV3R, nabízíme vám alespoň pořádný nášup nových screenshotů z konzolových verzí.

Od předchozích ukázek se liší především barevností, která připomíná až GTA: Vice City. Driver 3 je zatím oficiálně potvrzen pouze pro PS2 a Xbox, ovšem PC verze je rovněž více než pravděpodobná a spekuluje se o ní už několik měsíců. V Driver 3 si budete moci zajezdit a zazávodit ve třech hlavních lokacích, kterými jsou francouzské Nice, turecký Istanbul a americké Miami.

Podle dojmů na americkém GameSpy se ježdění v autech versus akce mají zhruba v poměru 7:3, takže o stylu GTA nemůže být prý řeč. Na stejném serveru také tvrdí, že akční části jsou vedle zábavného závodění poněkud slabší. Pro úplnost - v Driver 3 budete moci ovládat nejen různá auta a dodávky, ale i motocykly, čluny nebo velké náklaďáky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V hlavní kampani (mod Undercover) se coby polda Tanner pustíte do boje s gangem zlodějů aut, do kterého se vám nejdříve musí podařit nenápadně propašovat. Někdo si totiž objednal krádež 40ti supervozů a vy musíte přijít na jeho jméno. Kromě kampaně hra nabídne i další mody. Například ten s názevm Take a Ride vám umožní volně jezdit po městě a dělat si to, co vás právě napadne.

Podle několika prvních dojmů, které se začaly líhnout na internetu, vypadá hra i za běhu skvěle a na některých webech dokonce neváhali porovnávat grafiku Driver 3 s Gran Turismem. Modely všech dopravních prostředků jsou prý velice detailní a dokonale vypadá i herní prostředí. O tom, kdo se ujme nadabování anglické verze hry, jsme už psali zde, a tak na závěr jen zopakuju, že podle homepage by se měl Driver 3 objevit na konzolích už v březnu. Mimochodem, na oficiální stránce hry si můžete aktuálně stáhnout i minutovou upoutávku na první epizodu traileru, která by měla v kompletní verzi vyjít 23.ledna :)
zdroj: 1UP, GameSpy, TTG, homepage

kate

Nejnovější články