Driver 3 na PC se zpožděním, kdo ho nadabuje?
zdroj: tisková zpráva

Driver 3 na PC se zpožděním, kdo ho nadabuje?

4. 12. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste se těšili na závodně-akční hru Driver 3, jejíž vydání bylo dříve přislíbeno pro všechny platformy současně, asi vás následující zpráva příliš nepotěší.

Driver 3 totiž na jaře 2004 vyjde pouze pro konzole PS2 a Xbox, zatímco majitelé PC si budou muset na tu svou verzi počkat minimálně příštího léta. Pořád je to ale lepší než kdyby neměla vyjít vůbec. Jestli vás zajímá, jak bude hra vypadat na konzolích, můžete se mrknout na několik nových obrázků přidaných do galerie. Aby toho nebylo málo, rozhodl se vydavatel Atari od nynějška používat pro Driver 3 nový - či spíše jen upravený - název DRIV3R.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Za hlasy, které ve hře uslyšíte, by se měla skrývat jména několika známých hollywoodských herců, konkrétně půjde třeba o Mickeyho Rourka, Michelle Rodriguez, Michaela Madsena nebo Vinga Rhamese. Hlavní postavu známého Tannera namluví právě Madsen, kterého si můžete asi nejčerstvěji pamatovat třeba ze snímku Kill Bill. Tannerova parťáka Tobiase Jonese má dabovat Ving Rhames (Pulp Fiction, Con Air). Bosse organizované zločinecké organizace, Jericha, si alespoň hlasem střihne Mickey Rourke (Tenká červená linie, 9 a 1/2 týdne) a Michelle Rodriguez (SWAT, Rychle a zběsile) zase propůjčí svůj hlas Calitě, šéfce zlodějského gangu z Miami.

Jen pro zajímavost uvádím i informaci z tiskové zprávy Atari o tom, že obou předchozích dílů Drivera se po celém světě prodalo přes 12 milionů kopií. Stejně jako na nich i na tom třetím pracuje studio Reflections.
zdroj: PR

kate

Nejnovější články