Žánrový hybrid Savage 2: A Tortured Soul
zdroj: tisková zpráva

Žánrový hybrid Savage 2: A Tortured Soul

19. 11. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos v srpnu jste se na našich stránkách mohli dočíst o tom, že se v dílnách vývojářského týmu S2 Games kuchtí pokračování úspěšné strategické hry s názvem Savage: The Battle for Newerth.

Savage 2: A Tortured Soul, jak se nový projekt jmenuje, vám dnes připomínáme proto, že pro vás máme pár nových ukázek, díky nimž můžete hned teď nahlédnout do světa, ve kterém spolu vzájemně bojují o přežití a nadvládu dvě nesmiřitelné frakce - lidé a monstra.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už bylo naznačeno výše, Savage 2 se počítá (stejně jako její předchůdce) do žánru RTS. Ptačí perspektiva, budování, výzkum a velení armádám však není to jediné, co vás v této hře čeká. Těšit se totiž můžete i na akci ve stylu FPS (zejména, co se týče používání různých zbraní), ale také na výpravu a další náležitosti, jakými oplývají spíše RPG (third-person perspektiva, získávání zkušeností, NPC, atd.). Savage 2 je navíc hrou mulitplayerovou. Oproti prvnímu dílu má přinést lepší grafiku, lepší mapy, více jednotek, možnost kouzlení, různé speciální schopnosti, nové rasy, lepší možnosti v oblasti strategického plánování a mnoho dalších vylepšení. Vydání ještě není pevně stanoveno, ale v tuto chvíli se odhaduje na léto 2006.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články