X-Men Legends II: Rise of Apocalypse
zdroj: tisková zpráva

X-Men Legends II: Rise of Apocalypse

16. 7. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojáři z Raven Software opět vypustili balík nových screenshotů z jejich nadcházejícího počinu X-Men II Legends: Rise of Apokalypse, což je pokračování oblíbeného akčního RPG, ve kterém jste mohli zastat roli některých svých oblíbených postav proslavených původně Marvelovými komiksy.

Mimochodem, když už je řeč o Marvel Enterprises, na Gamespotu se objevila informace, podle které toto nakladatelství uzavřelo smlouvu s Microsoftem ohledně exkluzivních práv na vývoj masivně multiplayerových her pro Xbox 360. To znamená, že od této chvíle se už žádný z hrdinů (X-Men, Fantastic Four, Spider-Man, Iron Man) neobjeví v žádné MMORPG na PC. Mimo to vyšla včera ještě tisková zpráva oznamující vývoj nové hry - Ghost Rider, taktéž vycházející z Marvelovského kultovního díla. Jejím vývojem se zabývá studio Climax. Dočkají se jí však pouze majitelé PS2, PSP a Xboxů. Vydání je naplánováno na léto 2006.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale zpět k X-Men II Legends. Stejně jako jeho předchůdce i tento titul je založen na soubojích a kooperativní hře. V mnohém se prvnímu dílu podobá, ovšem nabízí i mnoho nového. Předně to budou nové postavičky. Zahrát si budete moci za obě strany, tedy jak za frakci vedenou doktorem X, tak za Bratrstvo vedené Magnetem. Vedle nových hrdinů přibudou i nové síly. Každá postavička se bude pyšnit 8 až 12 aktivními silami. Vylepšen prý byl rovněž herní interface. Co se týče herního prostředí, očekávat můžete podmanivost, rozmanitost a vysokou interaktivnost. V každé lokaci pro vás budou připravena různá puzzle, nastraženy pasti a překážky, nemluvě o nepřátelích, mezi nimiž se vyskytnou nějací nováčci, nikoliv však zelenáči. Ostatně do seznamu zdokonalených prvků patří i AI, spolu s managementem postav.

Celý single-playerový příběh bude hráčům k dispozici také pro online hraní. Jakmile zahájíte hru, mohou se k vám přidat až tři další nadšenci. Připojit se nebo odpojit mohou hráči kdykoliv během akce. X-Men II Legends má vyjít pro PC, PSP, PS2, GC a Xbox. Každá verze bude mít něco navíc.
zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články