World of Warcraft,Transport Giant,Vampire:Bloodlines
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft,Transport Giant,Vampire:Bloodlines

14. 5. 2004 8:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ti, kdo na E3 navštívili stánek Blizzardu, si také mohli zahrát betaverzi nadcházející MMORPG World of Warcraft.

Tento titul by měl být hotov a USA a Koreji, kde je nyní zatím ještě tedy neveřejně betatestován, k dispozici na konci tohoto roku. Prý už je velmi blízko dokončení. Hra je zasazena do známého fantasy světa Warcraft, bude nabízet spoustu příležitostí, ras, tříd, předmětů, několik způsobů přepravy, a mnoho dalšího.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
World of Warcraft galerieTransport Giant galerieVampire: Bloodlines galerie

A když už jsme zmínili přepravu, máme pro vás také nové screesnhoty z Transport Giant, coč je real-timová simulace dopravy a obchodu. Hráči se v ní pokusí vytvořit fungující dopravní síť pro přepravu zboží i lidí, která jim bude vydělávat peníze a ustojí všechny nástrahy číhající v časech od roku 1850 až po nedalekou budoucnost roku 2050. I tato hra má vyjít letos, prostřednictvím Koch Media.

Nakonec se podíváme do Los Angeles. Ovšem ne na právě probíhající výstavu, ale do temných nočních uliček, kde se skrývá hrozba v podobě vampýrů ze hry Vampire: The Masquerade - Bloodlines poháněné HL2 enginem. Řádí jich tam hned několik klanů a každý z nich oplývá jinými zvláštními schopnostmi. V této hře bude velmi záležet na tom co a jak děláte, stejně jako co a kdy vypustíte z úst. Zjednodušeně řečeno - příliš násilí může znamenat konec, rovněž špatné slovo v špatný čas.
zdroj: PR

Nejnovější články