Wehrwolf - tajemství vojenské základny nacistů
zdroj: tisková zpráva

Wehrwolf - tajemství vojenské základny nacistů

24. 2. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Loni v září započal v dílnách šestičlenného týmu Electronics Paradise vývoj nové 3D FPS, která dostala název Wehrwolf.

Hra je založena na skutečných událostech 2. světové války. Její děj se bude odehrávat uvnitř a v těsné blízkosti tajného německého vojenského zařízení nedaleko Vinnitsa - Hitlerova polní základna zvaná Wehrwolf, která je i v dnešní době opředena řadou tajemství, záhad a mýtů. Hráč dostane roli člena sovětské speciální jednotky "Victor" (skutečně existovala). Budete vysazeni daleko za nepřátelskou linií a vaším úkolem bude rozluštit tajemství Wehrwolfu. Nepřáteli vám tedy budou nacisté.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vývojáři se nijak netají tím, že se při své práci nechávají inspirovat tituly jako Medal Of Honor, Call Of Duty, IGI2 nebo Return To Castle Wolfenstein. I když jsme tedy v úvodu uvedli, že půjde o FPS, není to tak úplně pravda. Wehrwolf bude obsahovat také prvky adventury a stealth akce. K dořešení některých misí budete potřebovat i taktické myšlení.

Kromě toho, hra by vám v některých situacích měla umožnit řídit různá vozidla, bude obsahovat 10 typů dopravních prostředků. K dispozici má být 25 typů zbraní (př. PPSh-41, PPS-43, MP-40, PD-27, RPD-44, MG-34, puška Mosin, puška Tokarev, TT a revolver) a 20 typů těžké výzbroje. To všechno, stejně jako v tuto chvíli plánovaných 10 levelů a několik různých multiplayerových módů, se ovšem v průběhu vývoje může ještě změnit. Přeci jen jde ještě spíše o zárodek, který by se měl snad vyklubat v polovině příštího roku. Představy vývojářů také hovoří o samostatném editoru, který by měl hráčům umožnit tvorbu vlastních levelů.
zdroj: GenGamers

korgull

Nejnovější články