War Leaders: Clash of Nations se připomíná
zdroj: tisková zpráva

War Leaders: Clash of Nations se připomíná

15. 3. 2007 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po dlouhé době o sobě dala opět vědět válečná 3D real-time strategie War Leaders: Clash of Nations, připravovaná studiem Enigma Software Productions.

Naše galerie, kterou jsme této hře věnovali, ožila a na oficiálních stránkách najdete také nové video. War Leaders: Clash of Nations aspiruje na post jedné z nejkompletnějších válečných her všech dob. Tento titul chce získat například tím, že vám umožní stanout v roli některé ze sedmi nejdůležitějších postav 2. světové války, protáhne vás všemi významnými bojišti v Evropě, Africe i Pacifiku, přičemž vloží do vašich rukou management těch nejvýznamnějších aspektů války takového rozsahu. To mj. znamená, že budete rozhodovat o zdrojích, budování továren, produkci vojáků, rozvoji nových technologií, ale i o vývoji konfliktu, diplomatických vztazích, obchodu, špionáži a sabotáži a mnoha dalších věcech. Cílem hry bude pochopitelně válku vyhrát a pomoc spojenců tu bude na místě. Hra vám nabídne také možnost změnit historii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už bylo naznačeno, ve War Leaders: Clash of Nations se budete mít možnost ujmout některého ze sedmi národů, jež se do 2. světové války angažovaly nejvíce - Německo, Anglie, Francie, Itálie, Japonsko, USA a SSSR. Ač je hra uváděna jako real-time strategie, asi jste už pochopili, že zahrnovat bude rovněž něco z manažeru. Tato její část je řešena tahovým systémem. Těšit se prý můžete na velkou rozmanitost jednotek. Projekt vám jich předloží 25 typů, což činí více než 250 různých jednotek, včetně historických kusů i prototypů, jimiž bude vybavena každá z frakcí. Hra jinak slibuje i vysokou úroveň interakce a destrukce, rozsáhlé a detailní scénáře, nevídané vizuální efekty a mnoho mnoho dalšího.Vedle volné kampaně mají být součástí War Leaders také multiplayer, RTS bitvy a jiné módy. Více viz oficiální stránky. Dokončení titulu se očekává v říjnu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články