Vesmírný bojový simulátor Ace of Angels
zdroj: tisková zpráva

Vesmírný bojový simulátor Ace of Angels

18. 7. 2002 11:25 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ace of Angels je vesmírný bojový simulátor z dílny společnosti Flying Rock Enterprises.

Hra svým fanouškům umožní střetnout se v kosmickém boji s jinými hráči přes Internet, takže se řadí mezi tzv. MMOG (massive multiplayer online game). V současné době probíhá její betatestování nebo lépe řečeno druhá fáze betatestu, po které bude následovat vypuštění celé Ace of Angels kampaně. Zajímají-li vás masivně multiplayerové akční hry tématicky orientované na vesmír, nenechte ladem spoustu pěkných screenshotů, které jsme dnes pro vás přidali do galerie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ace of Angels vám dá vybrat z osmi mimozemských ras, jež celkem zahrnují 10 národů. Hráči kampaně si vytvoří svou vlastní postavičku, se kterou se začlení mezi ostatní. V rozsáhlých interaktivních soubojích (na jednom z obrázků je možno vidět chat mezi hráči) bude o dalším vývoji příběhu a výsledku rozhodovat kolektivní akce hráčů. Každý z národů má své vlastní politické a sociální pozadí, což znamená, že všechny strany budou mít své speciální organizace, odlišnou vojenskou strategii, budou vydávat své noviny a v jejich čele budou různé individuality. Ace of Angels bude mít ve své konečné fázi přes 50 druhů hlavních vesmírných lodí, přičemž na každé z nich se odrazí rozličné vlastnosti národů.

Podrobnosti o probíhajícím betatestování a další skutečnosti okolo tohoto titulu je možné získat na oficiálních strákách.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články