Vesmírné tažení se Star Trek: Legacy
zdroj: tisková zpráva

Vesmírné tažení se Star Trek: Legacy

26. 4. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nové oficiální stránky pro nadcházející hybridní hru (strategie se mísí s prvky akce a trochu i RPG) zasazenou do populárního sci-fi světa Star Treku - Star Trek: Legacy - spustila v těchto dnech společnost Bethesda.

Při té příležitosti přibylo do naší galerie několik nových screenshotů z této hry, a to konkrétně z její PC verze. Zároveň ale vzniká i verze pro Xbox 360 a pokud máte zájem právě o tu, pak byste měli vědět, že i pro ni jsou k dispozici nové ukázky. Najdete je ve speciální sekci na homepage.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vydání Star Trek: Legacy je naplánováno na podzim tohoto roku, tj. období, kdy bude seriál Star Trek slavit své 40. výročí. Vývojem hry se už od roku 2002 zabývá studio Mad Doc Software, známé pro své předchozí projekty jako Star Trek: Armada II a Empire Earth II. Příběh hry obsáhne všechna období popisovaná televizními sériemi. Vytvořit ho prý nebylo vůbec jednoduché. Singleplayerová kampaň vás nechá hrát pouze za Federaci. Kolik misí bude zahrnovat, není zatím jasné. Jisté však je, že budou rozmanité - průzkumné s cílem zachránit, průzkumné s cílem zničit, obranně koordinační, rozvratné, špionážní i kořistnické. V mutlipalyeru, jenž má obsahovat několik herních módů, už se ale dostanete i k Borgům, Klingonům a také Romulanům. Očekávat jinak můžete také podporu modifikací.
zdroj: homeage

korgull

Nejnovější články