Vaše tvář ve Football Manager 2006
zdroj: tisková zpráva

Vaše tvář ve Football Manager 2006

24. 7. 2005 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V naší galerii dnes můžete najít první sadu screenshotů z nadcházejícího nového dílu populární série fotbalových manažerů společnosti Sports Interactive - Football Manager 2006.

I toho se díky společnosti CD Projekt dočkáte v lokalizované podobě, stejně jako v případě loňského ročníku, který získal od našeho recenzenta velmi pěkných 85 %. Budete si však musel počkat až do konce tohoto roku.

Nicméně, jak už jsme uvedli nadpisem této zprávy, i vaše tvář se bude moci ve Football Manager 2006 objevit na pozici některého hráče. Abyste toho docílili, stačí, když přes formulář na oficiálních stránkách Sports Interactive vývojářům zašlete do konce srpna svou digitální fotografii ve formátu .jpg a odsouhlasíte s tím spojené podmínky. Ale pozor. Tato fotografie by neměla obsahovat žádné týmové barvy. Na stránce s formulářem jsou uvedeny příklady, jak by měly a naopak neměly fotky vypadat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ve Football Manager 2006 budete mít na výběr z více než 3 000 týmů 140 divizí více než 40 zemí, včetně VŠECH světových lig. Oproti minulému dílu bude navíc obsahovat spoustu zajímavých novinek a zlepšení. Jednou z mnoha je například i skutečnost, že manažeři mohou nyní poprvé jednat i se členy vedení týmu (zajistit lepší smlouvu, zasahovat do rozpočtu mezd hráčů, přestupů a dokonce i do otázek rozšíření stadionu). V poločasech budete moci s hráči jednotlivě či kolektivně probrat jejich hru v první půli a motivovat je pro další. Kompletně je přepracované řízení tréninku. Velmi zjednodušuje rozpisy cvičení hráčů a zajišťuje, že trenéři se stávají mnohem důležitějšími členy týmu, než tomu bylo předtím. Změn doznala i komunikace s médii. Přibyl zbrusu nový modul, který mimo jiné zahrnuje zprávy o pohárovém losování a nejlepších hráčích utkání.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články