Ukázky z MMORPG Gods and Heroes: Rome Rising
zdroj: tisková zpráva

Ukázky z MMORPG Gods and Heroes: Rome Rising

7. 8. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ne letos, ale až v únoru příštího roku by měla rozšířit řady masivně multiplayerových online RPG hra s názvem Gods & Heroes: Rome Rising.

Jejím vývojem se pod hlavičkou společnosti Sony Online Entertainment zabývá studio Perpetual Entertainment. Hlavním designérem projektu je Stieg Hedlund, bývalý hlavní designér Diabla II. Pokud jste to nevytušili už z názvu, tento titul vás má zatáhnout do světa bájí a mýtů točících se okolo římské kultury. Něco dává tušit také naše galerie, kam dnes přibyl balík nových screenshotů. K dispozici je také nové video.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Herní svět má být velký asi 30 kilometrů čtverečních, pestrý, s nespočtem různých zajímavých míst, měst, vesnic, oblastí k navštívení. Bude mít svou historii, mytologii a skýtat mnohá dobrodružství. Na hráčích samotných bude záležet, jakým způsobem v něm budou žít. Někdo preferuje sólovou dráhu, jiný se rád druží. Každému budou brány tohoto světa otevřeny a s tím i cesta k božským silám, jež je možné v průběhu hraní získat.

Na výběr budete mít ze šesti tříd postaviček - gladiator, mystic, rogue, soldier, scout, priest. Vše další se bude odvíjet nejen od volby mezi těmito třídami, ale také od toho, kterého boha se rozhodnete ctít. Právě na těchto dvou věcech bude záviset, k jakým božským silám se dostanete. Musíte se o ně samozřejmě ale i zasloužit, a to třeba i plněním různých úkolů, které vám váš bůh předloží. Jinak velmi důležitou součástí fungování v tomto světě bude shromažďování party. To nutně nesouvisí s jinými hráči, svou bandu můžete sestavit také z různých NPC (a to takovými, jež vhodně doplní možnosti třídy vašeho hrdiny), ale ty přeci jen plnohodnotného hráče se všemi jeho schopnostmi sotva nahradí. Každopádně základnou pro veškeré machinace s vašimi přisluhovači bude kemp, který má být náhražkou domova. Nebude mobilní, ale přístup k němu bude z různých koutů světa. Poté, co hra vyjde, plánují tvůrci hráče zásobovat množstvím nových funkcí, kterými budou moci své tábory vylepšovat. A nejen tábory. Dodatečně mají být přidány i řemesla a další věci.
zdroj: PR Gamespot

korgull

Nejnovější články