Ukázky z akční adventury pro děti - LEGO Star Wars
zdroj: tisková zpráva

Ukázky z akční adventury pro děti - LEGO Star Wars

7. 12. 2004 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro malé velké příznivce Hvězdných válek a stavebnice LEGO tu máme první ukázky z chystané akční adventury kombinující tyto dva bestsellery - LEGO Star Wars.

Jak jsme vás informovali už v srpnu tohoto roku, těšit se na ni mohou majitelé PS2, Xboxů, PCéček i GBA. Vývojem této hry se zabývá studio Traveller's Tales (na verzi pro GBA pracuje Amaze Entertainment). Vydání je naplánováno na duben 2005.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

LEGO Star Wars své hráče nechá v unikátním pojetí zažít ty nejnapínavější a nejvýznamnější scény z filmů Skrytá hrozba, Klony útočí a teprve chystané Epizody III: Pomsta Sithů. Zúčastníte se tak závodů ve městě Mos Espa a v neposlední řadě i finálního souboje Obi-Wana Kenobiho a Qui-Gona s Darthem Maulem. Kromě těchto tří postav se ve hře setkáte i s Yodou, Anakinem Skywalkerem, R2-D2 či Jangem Fettem, hrabětem Dookuem a mnoha dalšími, které se vám budou odemykat postupně během hraní.

Každá postavička, kterou budete ovládat (a bude jich až 30 různých), bude disponovat jinými schopnostmi. Vy se pak v rámci správného vyřešení různých situací budete muset mezi nimi přepínat. Vedle single-playeru má hra obsahovat také kooperativní hru pro dva hráče, přičemž ten druhý hráč bude moci dle potřeby do hry vstupovat nebo ji opouštět. Bude zde i jakýsi volný herní mód, kde si budete moci zahrát scénář dle svého výběru. LEGO Star Wars bude doplněna autentickými zvuky z filmu, které tvůrcům poskytlo studio Skywalker Sound.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články