Ukázky tratí ze závodů Trackmania
zdroj: tisková zpráva

Ukázky tratí ze závodů Trackmania

30. 10. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V závodně-budovatelském titulu Trackmania si budete muset nejdříve svoji dráhu postavit a až teprve potom si na ní zazávodíte.

Pro vytvoření trati má být k dispozici více než 300 různých částí, což by mělo zaručovat jedinečnost každého výtvoru. Skládání kousků v jednoduchém editoru prý zvládne i začátečník. Svoji dráhu budete navíc moci zasadit do třech různých prostředí - na výběr bude pouštní, venkovská i zasněžená krajina. Co se týče typů her, i tady najdete tři, a to konkrétně Rally, Stunt a Speed (přesné odlišnosti jednotlivých modů nebyly zatím zveřejněny).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Na své si přijdou i příznivci síťových klání, Trackmania bude totiž pochopitelně podporovat multiplayer. Pokud vás zajímá, jak hra v současnosti vypadá, podívejte se do příslušné galerie, kam jsme přidali osm nových screenshotů s někdy opravdu šílenými drahami. Ve Velké Británii se Trackmania od vývojářů z Nadea objeví 28. listopadu pod hlavičkou Digital Jesters. Více se o hře můžete dozvědět z homepage, případně si od nás stáhnout nedávné beta demo ve velikosti cca 34 MB.

kate

Nejnovější články