Tucet nových ukázek z Knights of Honor
zdroj: tisková zpráva

Tucet nových ukázek z Knights of Honor

26. 3. 2004 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojáři z Black Sea Studios dnes vypustili balík nových sceenshotů z jejich nadcházející středověké real-time strategie/simulace s názvem Knights of Honor.

Její vydání očekáváme v druhém čtvrtletí tohoto roku. Kromě oněch šesti nových ukázek, které naleznete v naší galerii, můžete na oficiálních stránkách objevit navíc ještě vylepšenou verzi jakési Interaktivní mapy, dvě nové animace jednotek (Longbowan a Catapult) a také jednu další kompletní hudební nahrávku známé Bard's Tale.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Knights of Honor vás přivede do středověké Evropy. I když je hra presentována jako simulace, tvůrci dali před historickou přesností přednost zábavnosti, takže tam, kde by mělo dojít ke konfliktu těchto dvou aspektů, jdou historická fakta stranou. Hlavně se tedy můžete těšit na souboje ve středověkém stylu a budování pevností a hradů, přičemž bude potřeba nashromáždit dostatek surovin, které jsou rozděleny do tří kategorií - základní/běžné, hodnotné/vzácné a exotické. Velmi důležitou roli zde sehraje diplomacie. Titul má být vybaven multiplayerem s podporou až šesti hráčů přes LAN nebo Internet.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články