Total Overdose koncem září, nové ukázky
zdroj: tisková zpráva

Total Overdose koncem září, nové ukázky

3. 8. 2005 8:08 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Eidos přišla s tiskovou zprávou oznamující přesný termín vydání nadcházející third-person akční hry Total Overdose.

Podle ní by se měl tento titul vývojářského týmu Deadline Games objevit v amerických obchodech od 28. září. V naší dřívější zprávě jste se mohli dočíst, že se ho dočkáte i u nás, a to díky společnosti CD Projekt, která pro vás připravuje profesionální českou verzi. Tu byste měli spatřit v obchodech někdy v říjnu, ovšem nechcete-li ji vyhlížet, můžete si ji na Tiscali Gameshopu přeobjednat už dnes.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Total Overdose: A Gunslinger’s Tale, jak se hra přesně jmenuje, je vyvíjena pro PC, PS2 a Xbox. Své hráče poctí dávkou drsného humoru a akčními sekvencemi filmového stylu. Vypráví příběh dvou bratrů - Rama a Tommyho Cruzových - dvojčat, kteří jsou na cestě do Mexika, aby zde pomstili záhadnou smrt svého otce. Tu DEA označila za předávkování, s čímž se oba sourozenci nehodlají smířit, takže se rozhodli proniknout do neznámého prostředí a infiltrovat do podsvětí. Tam na vás bude číhat nejedno nebezpečí, se kterým si budete muset poradit buď "ručmo" s využitím nejrůznějších chvatů, anebo přijde na řadu řeč zbraní. Ostatně, lecos napoví o screenshoty v naší galerii, kde jsou dnes k vidění i některé nové ukázky.

korgull

Nejnovější články