Theatre of War - 2. světová v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Theatre of War - 2. světová v obrazech

27. 3. 2007 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Battlefront.com a 1C Company dnes vypustily 18 nových pohlednic z real-time taktické válečné hry Theatre of War.

Prý aby se vám lépe snášelo to čekání na její vydání, ke kterému má dojít 19. dubna. Už nyní si ji můžete předobjednat na přímo na webu Battlefront.com. Nové screenshoty ukazují bitvy střední velikosti, jichž se účastní kolem stovky německých a amerických vojáků a dvě tankové jednotky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Před nedávnem byl jeden z našich kolegů přítomen na předváděčce Theatre of War a jeho dojmy jste si mohli přečíst zde. Já již pouze shrnu základní informace o tom, co vám tento titul nabídne. Bude to především pět historických kampaní - britská, německá, sovětská, polská a francouzská; dále přes 40 bitev vycházejících ze skutečných událostí; více než 30 map vytvořených na základě historické vojenské dokumentace a pojímajících různá prostředí, včetně různých ročních období či počasí; devět samostatných misí, které nejsou součástí kampaně a čtyři tréninkové scénáře; osm multiplayerových misí až pro osm hráčů (LAN/Internet); souboje probíhající v reálném čase; unikátní prvky RPG a mnoho dalšího.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články