The Sims Online - pozor na harašení
zdroj: tisková zpráva

The Sims Online - pozor na harašení

12. 12. 2002 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Je celkem pochopitelné, že virtuální život The Sims Online naláká především skalní příznivce této hry, ale není to jen tato skupina lidí, na které se tvůrci titulu zaměřili.

Maxis mají totiž ještě jeden, ušlechtilý cíl. Chtěli by dát ve svém novém projektu prostor i těm lidem, kteří internet využívají především jako jediný možný prostředek jak se s někým seznámit, sblížit, prostě spřátelit. TSO přivedou hráče do velice podobného světa, jaký je k vidění v originální sérii The Sims. Ovšem tento svět bude obýván desítkami tisíc dalších nadšenců, kteří se zde mohou bavit mnoha různými způsoby. Jelikož více než polovina fanoušků The Sims jsou ženy, dá se předpokládat, že také The Sims Online bude z větší části zaplavena něžným pohlavím. Některé simsačky i simsáky si můžete prohlédnout v naší galerii, kam přibylo pár nových artworků. Také několik in-game screenshotů je čerstvých.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V současné době, jak víte, probíhá betatestování hry (resp. už dobíhá) a podle infomací z Maxisu se ho účastní okolo 43% žen. A řekněte, myslíte si, že také v The Sims Online existuje něco jako harašení? Samozřejmě, že ano. Je to přeci součást života. Akorát v TSO budou mít ženy mnohdy mocnější zbraně, než v životě. Jak již bylo v některých našich dřívějších zprávách a článcích naznačeno, vy sami budete rozhodovat o tom, s kým a jak se budete stýkat. To platí i v případě harašení. Pokud vás začne někdo obtěžovat, prostě ho vygumujete ze svého virtuálního života. Navíc se taková věc může onomu troufalci pěkně vymstít. Když to totiž přesáhne únosnou hranici, může dojít i k jeho vyloučení ze hry.

korgull

Nejnovější články