The Saga of Ryzom, Conan, Joan of Arc
zdroj: tisková zpráva

The Saga of Ryzom, Conan, Joan of Arc

31. 12. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už jen pár hodin zbývá do začátku roku 2004 a tak se pojďte podívat, co vás v něm mimo jiné čeká.

Někdy v jeho průběhu, podle oficiálních stránek už v prvním kvartálu, se vám například otevřou brány virtuálního světa zvaného Atys, ve hře s názvem The Saga of Ryzom. Jde o masivně multiplayerovou RPG od vývojářů ze studia Nevrax. Jak je vidět i na našich obrázkách, půjde o svět poměrně unikátní a věřte nebo ne, bude plný tajemství, dobrodružství a akce. Do naší galerie včera přibylo 13 nových obrázků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
The Saga of Ryzom galerieConan galerieJoan of Arc galerie

Výše uvedená hra se řadí k science-fantasy. Tíhnete-li ale spíše ke klasickému fantasy, pak právě vám je určen titul Conan, kombinující prvky RPG a adventury. Hrdinu dávných věků stejného jména jistě všichni znáte a není třeba jej představovat. I s ním se ve hře setkáte a bude vám přitom k tomu hrát i muzika ze známých filmů o něm. Konečně, kdo myslíte, že je právě na nových ukázkách? Více se o této hře dočtete v rozhovoru, který bude s jistotou publikován příští týden.

Do třetice navštívíme středověkou Francii a její slavnou hrdinku jménem Johanka z Arku. Jejímu životu je věnována hra s názvem Joan of Arc, akční 3D RPG strategie od studia Enlight, kterou u nás vydá na přelomu zimy a jara společnost HyperMax.
zdroj: WPGenGamersAV

korgull

Nejnovější články