Stubbs the Zombie - totální zombifikace
zdroj: tisková zpráva

Stubbs the Zombie - totální zombifikace

29. 8. 2005 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

A máme tu další zombíky.

Tentokrát je ovšem nebudete masakrovat, nýbrž se jedním z nich stanete, a to ve humorně laděné hororové akční hře s názvem Stubbs The Zombie: Rebel Without a Pulse, kterou pro vás připravuje studio Wideload Games. I tento titul je naplánován na říjen, dočkat by se ho však měli nejen majitelé PC a Xboxů, ale i Maců. Základ této third-person akce tvoří modifikovaný Halo engine, pročež prý hratelnost Halo v lecčems dosti připomíná, stejně jako umělá inteligence nepřátel.

Hlavní hrdina se jmenuje Stubbs. Spolu s ním vás čeká vícero misí, které vám dají okusit chuť čerstvého lidského mozečku. Příběh začíná v roce 1933, kdy byl podomní prodejce Eward "Stubbs" Stubblefield brutálně zavražděn. O 26 let později se rozhodl jistý multimiliardář postavit v Pensylvánii město budoucnosti - PunchBowl. Jenže to narušilo i tak neklidný Stubbsův spánek, a tak se právě v den slavnostního otevření města oživlý mrtvý rozhodl povstat. To, že neví, kdo a proč ho před lety zabil, mu na náladě rozhodně nepřidá. Jediné, co ví jistě, je to, že má nezkrotnou chuť na lidské maso a tak začíná konec původně mírumilovného, čistého a prostě dokonalého města PunchBowl.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Stubbs nebude jen tak obyčejný zombík. Bude schopen čehosi, co připomíná běh. Kdo se mu dostane do ruky, nebude mít hezký osud, neboť vládne silou otevřít lebku a vysát její sladký obsah. Jeho zbraně budou velmi netradiční a odporné. Přeci jen těch 26 let v hlíně udělalo své, takže se jeho oběti nevyhnou produktům jeho příšerné plynatosti (to asi netřeba popisovat blíže) či střevních granátů (Stubbs si hrábne do břicha a vytáhne pár nevábně vyhlížejících kousků explodujících orgánů). Oddělitelná ruka (která bude následně po prstech pronásledovat svůj cíl a vám naroste nová) nebo hlava (rovněž se regeneruje a ta, kterou vrhnete po nepříteli exploduje) jsou proti tomu nic. Přestože primárně nebudete moci používat zbraně, ve vaší moci bude posednout své ozbrojené oběti a použít jejich prostředky proti ostatním.

Asi je vám jasné, že vámi zabití jedinci se promění na zombíky, kteří budou bojovat po vašem boku. Wideload prý slibují, že se dočkáte i 20 až 30 bojujících postav na obrazovce najednou. Dokonce je budete moci více či méně nějak ovládat. Podle preview na IGN si v této hře užijete dostatek neobvyklé zábavy a humoru. Vše se to bude odehrávat nejen ve venkovních prostorách, ale i uvnitř budov. Grafika prý není nic moc, ale každý level je jiný a doprovází je prý úžasná muzika. Také dabing údajně stojí za to.
zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články