Střílečka Starship Troopers a první ukázky
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Starship Troopers a první ukázky

5. 1. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Milovníkům žánru sci-fi určitě neunikl film Hvězdná pěchota, v originále Starship Troopers.

Právě tento film se stal předlohou pro stejnojmennou hru, na níž pracují vývojáři ze studia Strangelite. Nejde o pokračování akční strategie z roku 2000, nýbrž o zcela nový titul. Starship Troopers má být first-person střílečkou. Nebyla sice dosud tak úplně oficiálně oznámena, nicméně z ní její vydavatelé - Empire Interactive - již vypustili do světa první čtyři in-game screenshoty a vy je můžete nalézt v naší galerii:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud si honem nevybavujete, o čem film byl, zkuste si vzpomenout na armádu neodbytných inteligentních brouků, kteří napadli Zemi. Do boje proti nim byli vysláni vojáci, z nichž někteří vám byli na začátku filmu představeni coby čerství absolventi střední školy toužící (z nejrůznějších důvodů) po uplatnění v armádě. S brouky není lehké pořízení a tak na konci filmu už zdaleka nejsou všichni hrdinové mezi živými.

Brouků budou hordy i ve hře, což je údajně zásluha nového herního enginu vyvinutého rovněž vývojáři ze Strangelite. K vydání Starship Troopers by mělo dojít na konci roku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články