Starsky & Hutch, The Hulk, XIII obrázky
zdroj: tisková zpráva

Starsky & Hutch, The Hulk, XIII obrázky

15. 5. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Akční automobilová arkáda Starsky & Hutch nevyjde v původně plánovaném čase, ale až na podzim tohoto roku.

nicméně nezoufejte, protože naše galerie vám může nabídnout poměrně velkou sadu nových screenshotů. Minds Eye, kteří tento titul vyvíjejí, při jeho tvorbě vycházejí z populárního stejnojmenného televizního policejního dramatu ze 70. let. Hráči zastanou roli detektivů Dava Starskyho a Kena Hutchisona. Jejich úkolem bude střežit zákon a bojovat s kriminálním podsvětím v ulicích "City by the Bay". Více v našich prvních dojmech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Starsky & Hutch galerie  ||  The Hulk galerie  ||  XIII galerie

Vivendi Universal vypustili několik nových obrázků z jejich nadcházející komiksové akce The Hulk, založené na stejnojmenném filmu natočeném podle komiksových příběhů. Hra by měla vyjít už v červnu nebo červenci a to pro PC, PS2, Xbox i GameCube. Příběh hry je postaven za události zmíněného filmu. V roli Bruce Bannera i jeho druhého já - Hulka, budete moci bojovat s řadou různých postav, jež se pochopitelně objevili také ve filmové předloze.

Ani další hra, ze které vám v rámci "výstavního" šílenství přinášíme nové screenshoty, není určena pouze pro PC, ale také pro některé jiné platformy, jako jsou Xbox, PS2 a GameCube. Tento titul dostal název podle jediného znamení, které spojuje jeho hrdinu s minulostí, neboť ztratil paměť. Je to římská číslice XIII vytetovaná na jeho těle. Hra je pojatá komiksově, což je z obrázků v galerii více než patrné. Vyjít by měla letos na podzim, přičemž s sebou přinese i multiplayer s několika herními módy.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články