Star Trek: Legacy ťuká na dveře
zdroj: tisková zpráva

Star Trek: Legacy ťuká na dveře

21. 10. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tento podzim je tomu 40 let, co se začaly psát dějiny originálního hraného sci-fi seriálu Star Trek a právě na počest tohoto výročí má již brzy vyjít nová hra bostonských vývojářů z Mad Doc Software (Star Trek: Armada II a Empire Earth II) - akční vesmírná strategie s názvem Star Trek: Legacy.

Přesný termín vypuštění titulu do obchodů byl zveřejněn začátkem října a odkazuje se na 7. listopadu. Aby se vám lépe čekalo, máme pro vás několik nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Star Trek: Legacy bude k dispozici ve verzích pro PC a Xbox 360. Pro skalní fanoušky je jistě dobrou zprávou, že má hra obsahovat hlasy všech pěti původních kapitánů - William Shatner (Kirk), Patrick Stewart (Picard), Scott Bakula (Archer), Avery Brooks (Sisko) a Kate Mulgrew (Janeway). Příběh pojímá celé univerzum Star Treku, od původní série, po Enterprise. Hráči se setkají s více než 60 typy lodí vyrobenými Federací, Klingony, Romulany a Borgy. Zveřejněny mimochodem byly také systémové požadavky - Intel Pentium 4 (2,66 GHz nebo vyšší), případně AMD Athlon XP 2800+ nebo vyšší, grafická karta AGP 8X kompatibilní s DX9 nebo PCI Express (128 MB VRAM, Pixel Shader 1.4), 512 MB RAM, 5 GB volného místa na disku.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články