Sports Interactive a SEGA - Football Manager 2005
zdroj: tisková zpráva

Sports Interactive a SEGA - Football Manager 2005

14. 2. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ve čtvrtek 12.

2. 2004 vyšla tisková zpráva oznamující uzavření svazku mezi společnostmi Sports Interactive a SEGA Europe. Sports Interactive se po dlouholeté spolupráci odhodlali ukončit své vztahy s Eidosem, prý na základně odlišných strategií a představ do budoucna. Na základě nové smlouvy, která má platit pět let, uvidíte pod hlavičkou SEGA Europe už i Eastside Hockey Manager (pracovní název), jehož vydání je naplánováno na někdy v průběhu letošního léta. Následovat by měla další inkarnace asi nejznámějšího fotbalového manažeru, který vám můžeme představit i prostřednictvím nových screenshotů v naší galerii. Football Manager 2005, jak se má nová edice tentokrát jmenovat, by měl být vydán v posledním čtvrtletí tohoto roku (prý by to chtěli stihnout ještě před Vánoci) a přinést s sebou řadu vylepšení zahrnujících technologii i hratelnost. Těšit se můžete i na nové taktiky, před- i pozápasové analýzy a řadu dalších vychytávek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Beze změny nezůstal prý interface, který má nyní vypadat znatelně odlišně a zjednodušovat navigaci mezi obrazovkami, aj. Na základě ohlasů fanoušků této série došlo také k úpravám herního enginu. Samozřejmě můžete očekávat aktualizovanou databázi a pravidla, dále ještě více informací před i po zápasech, jako manažeři budete získávat potřebné informace o postupu svých hráčů, prostřednictvím souhrnů vám budou předkládány výsledky pohárových utkání, a mnoho dalšího.

Football Manager 2005 má zahrnovat ligy 43 států světa, databázi s více než 14 tisíci kluby, z nichž přes 3000 můžete vést, více než 235 tisíc hráčů a ostatního osazenstva ze 145 zemí světa (hráči mají 120 rozličných atributů a NPC okolo 40), vylepšené rádio-komentáře, rozšířenou komunikaci s médii, přepracovaný systém zranění, vylepšený finanční model odrážející měnící se tvář fotbalu, realističtější systém ocenění, přes 140 hratelných vyšších divizí, navíc i stovku hratelných pohárových soutěží a spoustu dalších, pro fanoušky žánru jistě neodolatelných záležitostí.

A pro příznivce fotbalových manažerů máme ještě jednu zajímavou zprávu, a sice, že Sports Interactive (ve spolupráci s ESPNSoccernet a GamesRadar) vyhlásila odměnu 10 tisíc liber tomu, kdo vymyslí nejlepší logo pro jejich nový Football Manager. Ti, kdo mají zájem se do této soutěže zapojit, mají čas do 8. dubna, kdy se konná uzávěrka. Návrhy by měly být v některém digitálním formátu. Vybráno bude 10 finalistů, z nichž pouze první si odnese peníze. Dalších devět bude odměněno speciálními bágly obsahujícími podepsané originálky her Eastside Hockey Manager a Football Manager 2005 a nějaké další produkty SI. Podrobnosti o soutěži naleznete na stránkách SI.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články