Slibně vyhlížející strategie WebWars Arena
zdroj: tisková zpráva

Slibně vyhlížející strategie WebWars Arena

9. 5. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

S úplně novým druhem 3D real-time strategické hry přichází společnost Ascaron Entertainment, která získala exkluzivní práva na nový titul s názvem WebWars Arena hanoverského vývojářského týmu ExDream.

Jde hlavně o multiplayerovou hru až pro osm hráčů, kteří spolu budou moci bojovat online přes WWA servery nebo také přes LAN. Hráči ovšem budou mít možnost zahrát si také single-playerové mise, ve kterých se utkají s počítačovými oponenty. Plánováno je šest single-playerových turnajů se 60 misemi skýtajícími týdny skvělé zábavy. K dispozici budou také tzv. "2on2" mise, které si budete moci zahrát kooperativně se svým kamarádem přes LAN nebo Internet.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh titulu vás přenese do roku 2137, kdy se z vojenské tréninkové simulace postupně přejde na nový druh sportu - WebWars Arena. Hra vám nabídne vedle tutoriálu tři různé herní módy - Capture The Flag, Bombing Run a Double Domination a k tomu navíc ještě editor map. Zajímavé je, že cílem hry není zničit nepřítele, jeho základnu nebo podobné tradiční věci, ale získat nepřátelskou vlajku, propašovat do jeho základny bombu nebo se zmocnit tzv. dominačních bodů. Za to všechno budete získávat body, přičemž hráč, který dosáhne daného počtu, vyhrává. Například v CTF je třeba získat pět bodů, tudíž vlajku nepřítele musíte získat pětkrát, abyste vyhráli. Hra vás zavede to třech různých prostředí - sopečné, pouštní, travnaté. Jednotky budou vybaveny nejrůznějšími schopnostmi, včetně létání nebo teleportace a půjdou dále upgradovat, aby byly silnější a poskytly vám i větší strategické možnosti.

WebWars Arena má mít velice skromné požadavky na software - procesor 700 MHz, 128 MB (lépe 256 MB) RAM, Geforce 2 MX/Radeon 7500 nebo lepší, zvukovku, připojení k internetu, 80 MB volného místa na disku a nezbytný CD-ROM. Přitom bude standardně nabízet rozlišení 1024 x 768, zahrát si však bude moci i na nižším i podstatně vyšším, od 320 x 240 do 2048 x 1576, a výš. Další podrobnosti se dočtete na oficiálních stránkách titulu. V naší galerii si můžete prohlédnout screenshoty. Vydání hry je naplánováno na 16. července 2004.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články