Skutečné dobývání s Knights of Honor
zdroj: tisková zpráva

Skutečné dobývání s Knights of Honor

23. 5. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vedle zcela originálního strategického titulu zasazeného do dob prehistorických, o kterém jsme vás informovali během výstavy E3, připravuje studio Sunflowers ještě jeden, tentokrát spíše simulační projekt s názvem Knights of Honor.

Jak sami tvůrci hrdě prohlašují, mělo by jít o první skutečnou simulaci dobývání impéria v reálném čase. Vývojem hry se zabývá studio Black Sea.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

S Knights of Honor se stanete vládcem království v období středověku. Vaším cílem bude podmanit si celou Evropu. K tomu budete potřebovat silné zázemí, které si ale nejdříve budete muset sami vybudovat. K dispozici budete mít spoustu staveb, jejichž vybudováním se pokusíte zajistit nejdříve ekonomickou stabilitu svého království. Jak název napovídá, hlavní bojovou jednotkou budou rytíři. vidět je můžete i na některém z našich dnešních obrázků. Tito rytíři se sice výborně hodí pro boj, ale uplatnit je půjde také při diplomacii. Hra by vám měla nabídnou také multiplayer s podporou až šesti hráčů. Na její vydání se můžete těšit až příští rok.
zdroj: Factornews

korgull

Nejnovější články