Shrnutí první recenze Battlefield: Vietnam
zdroj: tisková zpráva

Shrnutí první recenze Battlefield: Vietnam

6. 3. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zřejmě úplně první recenzi v současnosti již hotové akce Battlefield: Vietnam přineslo aktuální vydání německého GameStaru.

Nebudu vás dlouho napínat a rovnou prozradím, že celkově si tato multiplayerově orientovaná záležitost vysloužila výborných 91%. Redaktorům z GameStaru se jen příliš nelíbilo, že hra neobsahuje prakticky žádnou singleplayerovou kampaň (příběh), ani jednotlivé SP mody. Můžete sice pobíhat na mapě s boty, ale ta pravá zábava pochopitelně čeká až ve hře on-line. Na ní naši němečtí kolegové nejvíc ocenili fungující herní principy a dobře vyvážený systém čtyřech herních tříd, z nichž všechny mohou být svým dílem stejně užitečné a klíčová je především jejich spolupráce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Battlefield: Vietnam má prý úžasnou atmosféru, dobře se hraje a oproti svému předchůdci působí svěžím dojmem. Vyzdvižení se dočkal i nadupaný soundtrack, složený ze známých šlágrů tehdejší doby. Kromě absence singleplayeru poukázali v GameStaru také na nízký počet síťových map. V plné verzi se jich totiž objeví jen 14, a to ještě prý některé z nich vypadají dost podobně.

Co se týče technického zpracování, jediné, co se dá hře vytknout jsou vysoké systémové nároky, popřípadě delší nahrávací doby na ne úplně high-endových strojích. Jak se nám podařilo zjistit, doporučená konfigurace se pohybuje u 2 GHz CPU a 1 GB RAM (!), ačkoliv se prý dá jakž takž hrát i při 512 MB RAM. Tato náročnost je možná i důvodem toho, proč při povídání o systémové konfiguraci mluvili vývojáři pouze o procesoru a grafické kartě.

Pokud chcete, můžete si na webu časopisu GameStar přečíst první část recenze v němčině, případně dát přednost našemu obsáhlému preview, které je ale zase v češtině. Recenze BF: Vietnam se na Tiscali Games rozhodně dočkáte tento měsíc.
zdroj: GameStar

kate

Nejnovější články