Sestry toužící po prvním polibku v The Sims 2
zdroj: tisková zpráva

Sestry toužící po prvním polibku v The Sims 2

22. 11. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak se dalo čekat, nejnovější a zároveň poslední datadisk k The Sims - Makin' Magic, už zaujal první příčku v prodejnosti v USA.

Zajímavé to zajisté bude na jaře příštího roku se zcela novým pokračováním série v podobě The Sims 2. O novinkách, které tento nový titul přinese, jsme na našich stránkách psali už mnohokrát. Nyní vám můžeme nabídnout úplně novou sadu screenshotů a navíc ještě i nový, zhruba dvouminutový filmeček (3 MB, DivX), který vám poodkryje roušku virtuálního života Simáků, tentokrát ve 3D.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Video je názornou ukázkou toho, že nové animace postav ve 3D jsou mnohem živější a více vypovídají o náladě jednotlivých protagonistů. Konkrétně můžete spatřit sestry-dvojčata, prahnoucí po prvním polibku. Objektem jejich zájmu je hoch odvedle. Screenshoty naopak připomínají, že tentokrát své svěřence provedete kompletně celým jejich životem, od novorozeněte, po staříčka. Další ukázky pak demonstrují množství variant při navrhování postaviček. Pro více informací navštivte buď náš archiv, oficiální stránky, anebo tyto či tyto české fanouškovské stránky.

korgull

Nejnovější články