RTS Warhammer: Mark of Chaos hotova
zdroj: tisková zpráva

RTS Warhammer: Mark of Chaos hotova

30. 10. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před deseti dny jsme tu měli v souvislosti s tímto titulem přehlídku trpaslíků, dnes je tu informace, že se real-time strategii Warhammer: Mark of Chaos konečně podařilo dokončit.

Tisková zpráva doplněná čtyřmi novými screenshoty, které najdete v naší galerii, se sice týká pouze americké verze, jež má podle ní přijít do obchodů 14. listopadu, my ale víme, že to nebude dlouho trvat a dočkáme se také verze s českými titulky. Tu připravuje společnost Cenega, jejíž nejnovější vydavatelský plán hlásá, že naši prodejci budou moci hru nabízet od 25. listopadu. Předobjednat si ji každopádně můžete na TISCALI Gameshopu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Warhammer: Mark of Chaos vznikla v dílnách vývojářského studia Black Hole Entertainment, dceřinné společnosti Cinergi Interactive. Hráče přivede do fantasy světa inspirovaného legendárním universem hry Warhammer. Ocitnete se na válkou zmítaných bojištích a stanete se součástí ohromných epických bitev. Plně hratelné mají být čtyři frakce - Empire, Chaos, Skaven a High Elves, ale ovládat půjdou i některé menší skupiny/rasy - Orkové a Goblini, Trpaslíci a Vampýři. Více informací o této hře najdete v našem archivu nebo na jejích oficiálních stránkách.

Společnost Namco jinak v další tiskovce ohlásila, že se chystá také speciální limitovaná sběratelská edice Warhammer: Mark of Chaos, která bude kromě jiného (jako je pěkná velká krabice; kovový symbol Chaosu, oficiální román od Anthonyho Reynoldse, představující příběh hry, samozřejmě v angličtině; plakát; sada samolepek; plnobarevný manuál; 24-stránková kniha s kresbami, aj.) obsahovat navíc ještě soundtrack s více než 20 skladbami od několika cenami ověnčeného hudebníka Jeremyho Soula, jenž svým uměním dotvářel atmosféru her jako Guild Wars, Morrowind, Prey či Total Annihilation.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články