Rozhovor a obrázky ze SimsVille
zdroj: tisková zpráva

Rozhovor a obrázky ze SimsVille

6. 8. 2001 19:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Popis dalšího projektu SimsVille od Maxisu jako mix The Sims a SimCity může znít trochu lacině, ale ve skutečnosti to nejlépe vystihuje celý koncept hry.

V ní na vás čeká obhospodařování malého městečka nebo vesnice jako v SimCity, ale vše bude mnohem propracovanější a život vašich obyvatel nebudete ovlivňovat na takové mikro-úrovni jako v The Sims. O podobnosti s výše zmíněnými hrami vypovídají dobře i čtyři nové screenshoty, na nichž je vůbec poprvé k vidění skoro stejné ovládací menu:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

O SimsVille jsme Vás v novinkách již několikrát informovali (např. tady nebo tady) a nabídli jsme Vám k downloadu i třímegový trailer z výstavy E3, ale řada detailů o hře zůstala skryta. To po dnešku už neplatí, neboť na serveru PCGamePlay vyzpovídali producenty hry z Maxisu. Ze zajímavého interview se mimojiné dozvíte, jaké budovy budete moci ve hře postavit (muzeum, stadion, kino, školu, policejní stanici, hasiče, průmyslové budovy, ale třeba i půjčovnu porna ;), jak bude fungovat ekonomiku městečka (zjednodušený model neodpovídající realitě) nebo jak se budou vaši Simíci po večerech bavit (podobně jako v The Sims: House Party) a jaké věci můžou vlastnit (auto, bazén, vyhřívanou vanu atd.) Autoři hry mají se záběrem SimsVille evidentně obrovské plány a tak nezbývá než doufat, že se jim podaří všechny elementy hry do vydání někdy v první polovině příštího roku náležitě vyladit, aby se z ní nestal překomplikovaný a nehratelný paskvil. Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články