Robin Hood: Defender of the Crown detaily
zdroj: tisková zpráva

Robin Hood: Defender of the Crown detaily

27. 8. 2002 15:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Asi se budete divit, že jste o hře, ze které vám nyní přinášíme pěkný balíček obrázků, už hodně dlouho neslyšeli.

Její název je Robin Hood: Defender of the Crown a oznámení tohoto titulu jste na našich stránkách mohli číst někdy na konci roku 2000. To už je přeci jen pořádná doba, ale zdá se, že s dokončením této akční strategie pro PS2 a PC tvůrci (Cinemaware) ani příliš nechvátají, protože podle dostupných informací se má Robin Hood: Defender of the Crown, inspirovaný pochopitelně slavným hrdinou, objevit až v první čtvrtině příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Určitě vás nepřekvapí, že Robin Hood: Defender of the Crown vás nezavede do doby ledové, ani na jinou planetu plnou krvelačných monster, ale jednoduše a prostě do Anglie přesně toho období, které zbojníka s úžasnou schopností lukostřelby proslavilo. Král Richard je v té době držen v zajetí a anglický trůn je obsazen zákeřným princem Johnem, který se záhy prohlašuje za nového krále. Civilní válka na sebe nenechává dlouho čekat, když tento zlosyn začne po celé zemi rozesílat své nohsledy, aby nastolili jeho krutá pravidla. Jen jediný muž je schopný znovu nastolit pořádek. A hádejte jak se jmenuje... samozřejmě je to sám Robin Hood. Ten už není jenom ochráncem chudých a nemrhá svým časem v malých soubojích s Sherrifem of Nottingham, jeho místo je nyní ve velkých bitvách a jeho role se proměnila v něco mnohem vznešenějšího - má být totiž zachráncem celého národa. Tímto hrdinou se v této hře stane sám hráč, který se pokusí dobře zvolenou strategií, chytrostí i bystrými reflexy sesadit tyranského prince, osvobodit krále Richarda a sjednotit tak Anglii.

Vedle vás, coby Robina Hooda, nebudou chybět ani další postavičky známé z této legendy - Malý John, Lady Marian, mnich Tuck, a další členové věhlasné bandy. K dosažení svého cíle budete muset využít všech Robinových schopností a dovedností, vč. lukostřelby nebo šermu. Čekají vás ale i rytířské turnaje, obléhání hradů a další bojové strategie. Utkáte se nejen se Sherrifem of Nottingham, ale také s Guyem of Gisbourne a princem Johnem osobně.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články