První scany z hororové adventury Silent Hill 4
zdroj: tisková zpráva

První scany z hororové adventury Silent Hill 4

7. 1. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci hororové série Silent Hill jistě s napětím očekávají její další pokračování, které - jak bylo společností Konami údajně již oficiálně potvrzeno - ponese název Silent Hill 4: The Room.

K detailnímu odhalení této akční adventury by mělo dojít v pátek, ale už teď vám můžeme nabídnout první ukázky v podobě scanů, které potvrzují domněnku, že hrdinou tentokrát bude pro změnu muž.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva


Hra má být v první řadě určena pro konzole Playstation 2 a její vydání očekáváme na konci tohoto roku, ale předběžně se prý počítá i s vznikem PC verze jako u SH2&3. V naší předešlé novince na toto téma jste se mohli rovněž dočíst o tom, že by měla běžet novém grafickém enginu, na technologii, jaká bude použita i při tvorbě Metal Gear Solid 3. Jakmile se dozvíme více o náplni hry, budeme vás informovat.

Nicméně už předem je jisté, že další díl Silent Hillu vydá v České republice opět společnost CD Projekt, která je vlastníkem licence na všechny tituly od Konami. Ti bohužel žádnému místnímu distributorovi nepovolují lokalizaci svých her, takže se pravděpodobně dočkáme jen přeloženého manuálu jako u Silent Hill 3 (recenze, návod).

Update 9.1. - aktualizovali jsme obrázky o podstatně lepší verzi ve vyšším rozlišení (thx KUFI).
zdroj: CVGTheMagicBox, vlastní zpráva

korgull

Nejnovější články