První obrázky z The Abbey, další sada ze So Blonde
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z The Abbey, další sada ze So Blonde

30. 8. 2007 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Inkvizitor Leonardo bloudí v útrobách vinného sklípku a rozkošná blondýnka Sunny zkouší páku se svalovcem.

Přesně rok po loňském oznámení na GC španělští vývojáři z Alcachofu vypustili osm obrázků z jimi chystané středověké adventury The Abbey, v níž se zhostíte role inkvizitora Leonarda a budete se snažit vypátrat krvelačného vraha. Autoři slibují tři typy ovládání, dynamickou kameru při rozhovorech mezi postavami a orchestrální soundtrack.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na obrázcích zahlédnete útroby kláštera, pohled skrz větve na středověký kostel, inkvizitora přemýšlející vedle soch chrličů i jeho návštěvu za doprovodu malého chlapce k jakémusi dobře rostlému muži i následující zkoumání barelů v jeho vinném sklípku. Datum vydání bylo posunuto na začátek příštího roku, distributorem jsou stále Crimson Cow.

Blonďatá hrdinka Sunny naopak táhne a o jejím příběhu v chystané hře So Blonde od Wizarboxu není nouze: před časem jsme se mu ostatně podrobně věnovali. V nové várce čtrnáctí obrázků zahlédnete nafukovací člun na pláži, interiér obchodníkova domu nebo rozkošný záběr na to, kterak Sunny se svojí útlou ručkou zkouší páku proti pořádnému svalovci. To však není jediná minihra z obrázků: na jiném lze hrdinku zase spatřit za trojicí bubnů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

zdroj: JeuxVideo, AdventureGamers

levis

Nejnovější články