První obrázky z filmové hry Madagascar
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z filmové hry Madagascar

5. 1. 2005 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos v létě by se měli příznivci stále se rozrůstající rodiny počítačově animovaných komediálních filmů dočkat jednoho, který se jmenuje Madagascar.

Pochází z dílny společnosti DreamWorks a vypráví příběh o čtyřech svérázných zvířátkách - lvovi Alexovi, zebře jménem Marty, žirafě Melman a hrošici Glorii - obývajících zoo v Central parku v New Yorku. Jednoho dne jim díky pár úžasným tučňákům svitne naděje na útěk, ovšem než se jejich sen stačí uskutečnit, jsou lapeni, uzavřeni do bezpečných přepravek a vysláni lodí do Afriky. Tam by měli být vypuštěni na svobodu. Nenechaví tučňáci nicméně onu loď lehce sabotovali, takže se naši milí přátelé ocitají vyplaveni na pláži exotického ostrova Madagaskar. Jenže jsou to rodilí newyorčani a tak se v té divočině teprve budou muset naučit přežít...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Asi nejspíš už tušíte, kam tím povídáním o filmu mířím. Hádáte-li, že se podle něj nejspíš chystá také hra, jak je tomu v poslední době zvykem, hádáte správně. Jmenuje se překvapivě Madagascar a jejím vývojem se zabývá společnost Activision. Právě dnes vám z této nové hry můžeme nabídnout trio úplně prvních obrázků. Smlouva o jejím vzniku byla uzavřena mezi DreamWorks a Activision už přede dvěma lety. Žánrově se Madagascar zařadí mezi akční adventury. Samozřejmě se zde potkáte se všemi původními hrdiny z filmu. Těšit se můžete na verze pro PC, PS2, Xbox, GameCube, GBA a Nintendo DS. Vydání je naplánováno na druhé čtvrtletí tohoto roku.
zdroj: JeuxFrance

korgull

Nejnovější články