Průzkum vesmíru se Star Trek: Elite Force 2
zdroj: tisková zpráva

Průzkum vesmíru se Star Trek: Elite Force 2

26. 5. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Star Trek: Elite Force II od Ritual Entertainment naváže na seriál Star Trek tam, kde skončila série s podtitulem Voyager.

Stejně jako v první hře, i tentokrát se ocitnete v roli postavy jménem Alex Munro, vůdce elitního týmu Voyageru. Několik úvodních misí vám přitom napomůže porozumět věcem, které se udály na konci seriálu. Narozdíl od původní hry se však nebudete moci ujmout Alex coby ženské postavy, protože se zde objevují vedlejší zápletky, které vyžadují, abyste si vybrali jeden ze dvou ženských charakterů. Jak si můžete všimnout v naší galerii, kam dnes přibylo několik nových screenshotů, setkáte se ve hře také se samotných kapitánem Picardem (dokonce nadabovaným hercem, jenž se zhostil této role v původním seriálu). A to hned po první misi, když se po explozi borgské lodě s Alexem vrátíte zpět na Enterprise.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Většina příběhu Star Trek: Elite Force II je stále ještě velice pečlivě utajena. Nicméně je jasné, že se během svých akčních dobrodružství v této hře srazíte s nejednou mimozemskou rasou, některé přitom budete znát již z dřívějška a jiné budou nové, jako třeba Idryllové a Attrexiané. Těšit se můžete jak na akci sólovou, tak týmovou a chybět samozřejmě nebudou ani nějaké ty nové zbraně nebo přístroje. Nový bude i způsob, jakým se tentokrát vývojáři vypořádali s hlavními z nepřátel. Tito bossové budou obdařeni ukazatelem své energie, tudíž když se s nimi utkáte, budete alespoň vidět, jak byl který útok efektivní. První díl Star Trek: Elite Force byl pro mnoho hráčů příliš krátkým zážitkem a tak Ritual slibují, že tentokrát to napraví. namísto původních průměrně 10 hodin, byste se měli tímto pokračování prodírat minimálně jednou tak dlouho.

I když by mnozí z vás mohli namítnout, že Quake III engine je již dávnou minulostí, Star Trek: Elite Force II je na něm postaven a možná vás mile překvapí, jak si s tím tvůrci poradili. Samozřejmě, že neopomenutelnou součástí původní hry byl multiplayer, který nebude chybět ani v nové hře. Vydání Elite Force II očekáváme ke konci června.
zdroj: GameSpy

korg

Nejnovější články