Pozvánka do světa Ultima X: Oddysey
zdroj: tisková zpráva

Pozvánka do světa Ultima X: Oddysey

18. 9. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud sledujete dění okolo masivně multiplayerových her, určitě už jste někdy slyšeli o projektu zvaném Ultima Online.

Tento titul si získal po léta svého provozu velkou spoustu fanoušků a i když byla před časem zahájena tvorba jeho pokračování, nakonec byla zastavena. Mj. prý i proto, že tvůrcům bylo líto odlákat příznivce původní hry k té nové. Nicméně nyní Origin Systems sebrali odvahu a své síly a jali se přeci jen vytvořit nové masivně multiplayerové dílo, které - byť inspirováno předchozím trhákem - nabídne hráčům zcela nové zážitky. Jmenuje se Ultima X: Odyssey a my vám z něj nabízíme několik nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vývojáři měli dost času na to, aby studovali chování hráčů a vzali si z toho ponaučení, které by ve své nové hře mohli uplatnit. Ultima X: Odyssey by měla být zaměřena více akčněji, dobrodružněji a na různé úkoly. Hráči seznámení se single-playerovou sérií Ultimy, prý během procházení nového virtuálního světa nejednou prožijí déja vu. Ultima X vás seznámí se šesti hratelnými rasami (human, orc, gargoyle, elf, pixie, phoda), při výběru své postavičky budete mít k dispozici velké množství různých variant. Váš hrdina se bude moci vydat jedním ze čtyř směrů vývoje, přičemž pro každý z nich budou vytvořeny tři různé disciplíny, něco jako třídy postaviček. Svět, který v této hře poháněné Unreal enginem navštívíte, se bude jmenovat Alucidor a bude tvořen asi 55 různými oblastmi (i co do velikosti).

Přesné datum vydání stanoveno ještě nebylo, ale předpokládá se, že by k tomu mělo dojít v prvním čtvrtletí příštího roku. Zajímá-li vás Ultima X: Odyssey blíže, přečtěte si nové a velmi obsáhlé interview na Adrenaline Vaultu, popřípadě navštivte nově zprovozněné oficiální stránky.
zdroj: homepageAvault

korgull

Nejnovější články