Poslední den první Olympiády ve hře Chariots
zdroj: tisková zpráva

Poslední den první Olympiády ve hře Chariots

10. 11. 2004 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Máte-li dnes před polednem chuť na malý výlet starověkým Řeckem, konkrétně dobou úplně prvních Olympijských her (776 př.

Kr.), navštivte naši galerii projektu s názvem Chariots, který pro vás připravuje společnost Candella Software, čeká tam na vás čtveřice nových obrázků. V této hře, která je s využitím moderních 3D grafických technologií vyvíjena pro PC, Mac, Linux, Xbox a PS2, navštívíte postupně všechny slavné městské státy, jež se zapojily do onoho velkého klání - Atény, Spartu, Elis, Krétu, Makedonii, Tróju, Théby i Kartágo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Chariots vás nenechá prožít Olympijské hry úplně celé. Přivede vás až do posledního, pátého dne, kdy má dojít k vrcholu celé té historické události - závodům vozatajů. Zástupce si budete moci vybrat z osmi nabízených postaviček (mužů i žen). Každý z hrdinů bude jiný nejen co do vzhledu, ale také co do schopností. Absolvujete divokou jízdu různou krajinou, a když to budete stíhat, budete moci obdivovat i slavné monumenty. Hra bude obsahovat také multiplayer pro čtyři i osm hráčů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články