Polsko-italská MMORPG Sigonyth: Desert Eternity
zdroj: tisková zpráva

Polsko-italská MMORPG Sigonyth: Desert Eternity

30. 11. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sigonyth: Desert Eternity je název u nás dosud nezmiňované masivně multiplayerové RPG vyvíjené polsko-italským týmem New Desert.

A proč o této hře píšeme právě dnes? To proto, že byly vypuštěny první tři ukázky ze hry plus ještě obrázek znázorňující jednoho z obyvatel herního světa. Konkrétně jde o příslušníka rasy mutantů, kteří si říkají Voviané. Ti jsou jednou ze tří ras, které před několika desítkami let přežily ztroskotání vesmírné lodi kolonizátorů na povrchu horké pouštní planety. Těmi dalšími jsou lidé a kyborgové. Každá z těchto ras bude obývat některou část herního světa. Bude mít vlastní města, vesnice i různé speciální lokace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Poté, co si navrhnete svého virtuálního hrdinu, už bude vše na vás. Navštívíte mnoho různých míst a nebudete přitom nijak omezováni žádnou hlavní dějovou linií, prostě budete žít vlastní virtuální život dle svého uvážení. Vedlejších příběhových linií bude hra na druhou stranu nabízet celou řadu, navíc pro každou rasu jiné. Některé obyčejnější úkoly vám budou zadávat NPC, náročnější mise už se budou vztahovat na některé konkrétní osoby či organizace. Také způsob herního mechanismu bude pro každou rasu jiný. V každém případě, ať už bude vaše volba jakákoliv, dostanete spoustu různých příležitostí se realizovat - budete moci cestovat, bojovat, koupit dům a prostě jen tak žít, farmařit, pracovat v dolech, vlastnit restauraci, nějaký klub či obchod, anebo třeba pracovat pro vládu, příp. pro některou obchodní společnost. Zajímá-li vás tento titul blíže, navštivte jeho oficiální stránky, kde mj. najdete i ukázky muziky.
zdroj: PR, homepage

korgull

Nejnovější články