Pohlednice ze světů Sins of a Solar Empire
zdroj: tisková zpráva

Pohlednice ze světů Sins of a Solar Empire

5. 1. 2007 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro ty z vás, které láká vše, co souvisí s volností a nespoutaností kosmu, tu dnes máme sadu nových ukázek z vesmírné strategie Sins of a Solar Empire.

Vývojem této hry, jejíž vydání je naplánováno na srpen tohoto roku, se zabývá studio Ironclad Games, pod taktovkou společnosti Stardock Entertainment. Jedná se o dílo určené pro PC, navržené konkrétně pro Windows XP a Windows Vista. Vzniká na technologiích vyrobených přímo jeho tvůrci, bude mít plnou podporu DX 9c a co víc, bude zcela nakloněno tvorbě modifikací.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sins of a Solar Empire slibuje podmanivý příběh. Vy se do něj začleníte tím, že zvolíte jednu ze tří unikátních ras, které budete velet. Náplní hry bude dobývání a podmaňování planet i celých slunečních soustav. Vaše působení se bude vztahovat nejen k dění v mezihvězdném prostoru, ale rovněž k povrchu jednotlivých planet, kde budete budovat své základny, města a obranné struktury, a zároveň z nich budete těžit speciální bonusy a unikátní strategické výhody. Sins of a Solar Empire bude nabízet také multiplayer s možností hraní přes LAN i internet, a to až pro deset hráčů najednou.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články